ΔΙΑΦΟΡΑ

Απίστευτη Ιστορία Φρίκη 17χρονος στραγγάλισε την 47χρονη δασκάλα του – Καρέ-καρέ η στιγμή που σέρνει τη σορό με κάδο (Video)

Φρίκη 17χρονος στραγγάλισε την 47χρονη δασκάλα του – Καρέ-καρέ η στιγμή που σέρνει τη σορό με κάδο (Video)

Ένα 16χρονο αγόρι από το Άκρινγκτον της Βρετανίας στραγγάλισε μία δασκάλα και πέταξε τη σορό της σε κάδο σκουπιδιών. Ο νεαρός στραγγάλισε τη 47χρονη Λίντσεϊ Μπίρμπεκ, μητέρα δύο παιδιών, τύλιξε τη σορό της σε δύο πλαστικές σακούλες και τη μετέφερε με έναν κάδο σκουπιδιών σε κοντινό νεκροταφείο.

Το ειδεχθές έγκλημα συνέβη τον περασμένο Αύγουστο αλλά οι λεπτομέρειες έγιναν γνωστές κατά τη διάρκεια της δίκης που είναι σε εξέλιξη σε δικαστήριο του Πρέστον. Τη σορό της άτυχης δασκάλας ανακάλυψε, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ένας περαστικός 12 μέρες αφότου είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη.

Την ημέρα της δολοφονίας της, η 47χρονη είχε βγει για μια βόλτα σε ένα κοντινό πάρκο. Είχε καλέσει την κόρη της και τον φίλο της για τσάι αλλά δεν επέστρεψε ποτέ και η οικογένειά της ανησύχησε.

 

Ο 17χρονος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της δασκάλας μετά από πολύωρη κατάθεση αλλά αρνήθηκε ότι τη σκότωσε. Όπως είπε, ήταν αυτός που μετέφερε τη σορό της στο νεκροταφείο με τον κάδο σκουπιδιών αλλά δεν τη σκότωσε εκείνος. Ισχυρίζεται ότι κάποιος «μυστηριώδης άνδρας» του έδωσε χρήματα για να ξεφορτωθεί τη σορό της άτυχης γυναίκας.

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button