ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στη Κρήτη! Το βραδινό μπάνιο εξελίχτηκε σε εφιάλτη για τη νεαρή κοπέλα!

Στο “σκαμνί” για υπόθεση ομαδικού βιασμού νεαρής τουρίστριας κάθονται σήμερα, ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, πέντε νεαροί Κρητικοί.

Το συμβάν σημειώθηκε σε γνωστή παραλία τουριστικής περιοχής του νομού Λασιθίου μετά από νυχτερινό μπάνιο και ενώ η κοπέλα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, αν και η κοπέλα ήταν ζαλισμένη από το αλκοόλ, προσπάθησε να αντισταθεί, χωρίς όμως να καταφέρει να αποτρέψει το βιασμό της.

Από τους πέντε νεαρούς, οι τρεις κατηγορούνται ότι συμμετείχαν ενεργά στον ομαδικό βιασμό της κοπέλας, ενώ οι άλλοι δύο παρακολουθούσαν γυμνοί και σε απόσταση αναπνοής τα όσα εκτυλίσσονταν, παρέχοντας ψυχική συνδρομή στους άλλους τρεις να συνεχίσουν τις πράξεις τους.

Στο βούλευμα αναφέρεται ότι η νεαρή τουρίστρια είχε μεταβληθεί σε «δοχείο ηδονής» ενώ με τα όσα τις έκαναν οι κατηγορούμενοι, καταρράκωσαν σε έσχατο βαθμό την ανθρώπινη αξία της.

Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button