ΔΙΑΦΟΡΑ

Φρίκη στην Κηφισιά – Βρέθηκε 60χρονος με μια σφαίρα στο κεφάλι

Συναγερμός έχει σημάνει το πρωί της Τετάρτης στην Κηφισιά, καθώς εντοπίστηκε πτώμα άνδρα περίπου 60 με 70 ετών σε παρκάκι επί της οδού Αρεοπόλεως.

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την Αστυνομία, καθώς άκουσαν έναν πυροβολισμό. Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν τον άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει τραύμα στο στόμα από πυροβόλο όπλο, το οποίο εντοπίστηκε δίπλα του.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για έγκλημα. Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής.

ΣΟΚ – Νεκρή η ραδιοφωνική παραγωγός Εύα Μπουντούρη. Ήταν μόλις 40 ετών

Έφυγε απο την ζωή η ραδιοφωνική παραγωγός από μία επιπλοκή κατα την διάρκεια χειρουργείου. Η Εύα Μπουντούρη ήταν η φωνή του ραδιοφωνικού σταθμού “εν λευκώ”.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 40χρονη γυναίκα μπήκε στο χειρουργείο ώστε να αντιμετωπίσει προληπτικά ένα θέμα υγείας που προέκυψε όμως η επέμβαση δεν πήγε καλά με αποτέλεσμα να μην βγεί ποτέ ζωντανή.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button