ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρικτή δολοφονία – ΈΣΦΑΞΕ τον σύζυγό της με μπαλτά και στη συνέχεια, έκανε κάτι απίστευτο…

 

Ένα άγριο περιστατικό δολοφονίας συγκλονίζει από το πρωί την κοινωνία της Σητείας…

Το φονικό συνέβη στην περιοχή Ξεροκαμάρα με θύμα έναν ηλικιωμένο ο οποίος σκοτώθηκε από το χέρι της ίδιας του της γυναίκας, σύμφωνα με το flashnews.gr. Πρόκειται για μια γυναίκα 69 ετών η οποία σκότωσε τον σύζυγό της 79 ετών στο σπίτι τους το πρωί.

Μάλιστα, η γυναίκα χρησιμοποίησε μπαλτά για να χτυπήσει θανάσιμα τον σύζυγό της. Η 69χρονη δεν είχε κανένα σκοπό να διαφύγει ή να κρύψει τη δολοφονία. Αντίθετα πήγε από μόνη της στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε στις αρχές ομολογώντας το έγκλημα και τον τρόπο με τον οποίο το διέπραξε.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν την υπόθεση και τα αίτια που οδήγησαν τη γυναίκα στο φρικτή αυτή δολοφονία του 79χρονου συζύγου της.

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button