ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Φτιάξτε Φέτος Την Ωραιότερη Λαγάνα Που Έχετε Φάει, Με Τη Συνταγή Αυτή, Και Δεν Θα Ξαναπάρετε Έτοιμη!

Φτιάξτε Φέτος Την Ωραιότερη Λαγάνα Που Έχετε Φάει, Με Τη Συνταγή Αυτή, Και Δεν Θα Ξαναπάρετε Έτοιμη!

ΥΛΙΚΑ

  • 500 Γρ. Αλεύρι Μαλακό
  • 1/2 Φλιτζάνι Λάδι
  • 2 Κ. Γλυκού Μαγιά
  • 1/2 Κ. Γλυκού Αλάτι
  • Νερό
  • Σουσάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Προθερμαίνουμε Το Φούρνο Στους 180 C.
  2. Διαλύουμε Την Μαγιά Σε Λίγο Νεράκι Και Αφήνουμε Μισή Ώρα Να “Αφρίσει”.
  3. Προσθέτουμε Το Λάδι Και Το Αλεύρι Και Ανακατεύουμε Καλά.
  4. Ζυμώνουμε ,Προσθέτοντας Αλεύρι, Μέχρι Η Ζύμη Να Μην Κολλάει Στα Χέρια Μας Και Να Είναι Μαλακή Και Αφράτη.
  5. Δίνουμε Το Σχήμα Της Λαγάνας.
  6. Λαδώνουμε Ένα Ταψί Και Τοποθετούμε Την Λαγάνα Μέσα.
  7. Σκεπάζουμε Με Μία Πετσέτα Και Αφήνουμε Να Διπλασιαστεί Σε Μέγεθος.
  8. Αλείφουμε Ελαφρά Λίγο Λάδι Και Πασπαλίζουμε Με Σουσάμι.
  9. Ψήνουμε Την Λαγάνα Μέχρι Να Ροδίσει.
  10. Καλές Απόκριες

πηγη igastronomiegr.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button