ΔΙΑΦΟΡΑ

Γαλαξίδι: Αυτά είναι τα δυο παιδιά που σκοτώθηκαν για να μην πατήσουν νεκρό σκυλάκι στον δρόμο

Μοιραία στάθηκε η βόλτα με το αυτοκίνητο για τον 24χρονο Παναγιώτη και την 21χρονη Βιργινία που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο,  στο 20 χλμ Ιτέας-Αντιρρίου κοντά στο Γαλαξίδι τα ξημερώματα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα τα δύο νεαρά παιδιά να χάσουν την ζωή τους ακαριαία.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «ΏΡΑ Φωκίδας» τα δύο παιδιά επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση και στην προσπάθειά του ο νεαρός να μην πατήσει με τις ρόδες του αυτοκινήτου ένα σκοτωμένο σκυλάκι στο δρόμο, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω στο δέντρο.

Τραγική ειρωνία είναι πως ο άτυχος Παναγιώτης απήχε 50 μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Η γνωστοποίηση του τραγικού συμβάντος βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία του Γαλαξιδίου αλλά και τη Θεσσαλονίκη όπου καταγόταν η νεαρή Βιργινία. Συντετριμμένοι είναι όλοι όσοι γνώριζαν τα δύο νεαρά παιδιά, τα οποία είχαν γνωριστεί και δούλευαν στο Γαλαξίδι.

φωτογραφίες των δύο νέων παιδιών:

 

 

 

 

Συγκλονίζει ο αυτόπτης μάρτυρας που πρώτος αντίκρισε τα δύο νεαρά παιδιά νεκρά στον δρόμο κοντά στο Γαλαξίδι

«Ήταν περίπου 6.15 το πρωί ήμουν στο σπίτι μου, άκουσα το μπαμ και έτρεξα να δω τι έγινε, σε ένα λεπτό είχα φτάσει. Πηγαίνοντας στο σημείο είχα πάρει την αστυνομία τηλέφωνο, είχα ειδοποιήσει τους πάντες για να έρθουν». Σοκάρει λέγοντας στο newsit.gr «Είδα ένα μαύρο αυτοκίνητο κομμένο στα δύο και δύο παιδιά πεταμένα έξω δίπλα στον δρόμο νεκρά. Ήταν 10-15 μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο, είχαν εκσφενδονιστεί. Πήγα από πάνω και δεν ανέπνεαν. Επί τόπου ήταν νεκρά τα παιδιά. Είχαν χτυπήσει σε ένα πεύκο και το έκοψε στη μέση όλο το αμάξι.

Είχα καλέσει τον διοικητή της τροχαίας της αστυνομίας Ιτέας γιατί κι εκείνος μένει κάπου εκεί κοντά και πήρα το νοσοκομείο. Δεν ήξερα τι είχε γίνει. Περίμενα λίγο έφτασε η αστυνομία, το ασθενοφόρο, η πυροσβεστική. Ευτυχώς που κατέβηκα στο σημείο μόνος μου, δεν θα έπαιρνα την οικογένειά μου και τα παιδιά μου εκεί πέρα».

Τραγική ειρωνεία: Το σπίτι του 24χρονου ήταν μόλις 50 μέτρα από το σημείο που έγινε το δυστύχημα. Ο άνθρωπος που αντίκρισε το φριχτό θέαμα αναφέρει μάλιστα ότι «με το παλικάρι δουλεύαμε μαζί στην εταιρεία και το σπίτι του που έμενε με τους γονείς τους είναι σχεδόν 50 μέτρα από το σημείο που έγινε το κακό».

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button