ΔΙΑΦΟΡΑ

Γεννήθηκε με δυσμορφία στην γνάθο με αποτέλεσμα να παραμόρφωθεί το προσώπου της! Δείτε την απίστευτη αλλαγή μετά την επέμβαση!

Η Ellie Jones άλλαξε ριζικά με την προηγμένη χειρουργική επέμβαση ζωή. Η 20χρονη κοπέλα είχε μια δυσμορφία των οστών της γνάθου, επηρεάζοντας ακόμα και τα δόντια της.  Ήταν μια εκ γενετής παραμόρφωση του προσώπου της.

Όταν είχε φορέσει σιδεράκια για πρώτη φορά σε ηλικία 14 ετών, ο ορθοδοντικός της συνειδητοποίησε ότι το σαγόνι της δεν είχε αυξηθεί από τότε που ήταν οκτώ ετών. Στη συνέχεια επισκέφθηκε ένα χειρουργός γναθοπροσωπικής στην Ουαλία που την βοήθησε να αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

Η πρώτη επέμβαση της γνάθου έγινε στα 16 και ήταν πολύ επώδυνη.
«Έπρεπε να έχει μια δίαιτα με υγρά για περίπου ένα μήνα, ήταν πολύ δύσκολο και η ίδια δεν μπορούσε να μιλήσει καλά. Έπρεπε να χρησιμοποιήσει ένα φορητό υπολογιστή για να επικοινωνήσει, γιατί ήταν το στόμα μου πρησμένο.

Σχεδόν έξι μήνες πέρασαν μετά την επέμβαση και το πρόσωπό της ήταν σε καλύτερη κατάσταση αλλά ένα χρόνο αργότερα ο ίδιος επέλεξε για διορθωτική χειρουργική επέμβαση στο πηγούνι της. “Η χειρουργική επέμβαση έχει αλλάξει ριζικά το πρόσωπο της Έλλης και έχει γίνει μια όμορφη νεαρή “.

 

Η Emma Woolley, χειρουργός της Έλλης Jones είπε πως πολλές φορές οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι έχουν παραμορφωμένο σαγόνι.

“Πολλοί άνθρωποι στην πραγματικότητα δεν συνειδητοποιούν ότι έχουν παραμορφωμένο σαγόνι και απλά αποδέχονται την κατάσταση έχοντας ακόμα και δυσκολία στο να δαγκώσουν. Όταν δεν αντιμετωπίζεται σε νεαρή ηλικία, μπορεί να προκαλέσει πραγματικές δυσκολίες αργότερα. Η κοπέλα έμεινε πολύ ευχαριστημένη με το καινούργιο της πρόσωπο γεμάτη αυτοπεποίθηση.

πηγη destora.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button