ΘΑΥΜΑΤΑ

Νέο θαύμα στη Ρωσία μπροστά στην εικόνα της Παναγίας Οικονομίσσης

Νέο θαύμα στη Ρωσία μπροστά στην εικόνα της Παναγίας Οικονομίσσης

 

Ένα καταπληκτικό γεγονός συνέβη στο Volgograd, στο Ναό της Θεοτόκου. Μια άνεργη γυναίκα προσευχήθηκε μπροστά στην εικόνα της Παναγίας Οικονομίσσης για να βρει μια θέση εργασίας και κυριολεκτικά δέκα λεπτά αργότερα χτύπησε το τηλέφωνό της και της προσφέρθηκε μια θέση!

Ο Ιερέας Eugene Kataev είπε ότι η γυναίκα προσπαθούσε να βρει δουλειά τρεις μήνες. Έστειλα βιογραφικό σημείωμα σε διάφορες εταιρίες, αλλά απάντηση δεν ήρθε. Όταν ήρθε στο Βόλγκογκραντ η ιερή εικόνα, αποφάσισα να ζητήσει βοήθεια. Η συγκεκριμένη γυναίκα δεν ήταν πιστή και δεν ήξερε να προσεύχεται, κατά συνέπειαν ζήτησε από την Παναγία με δικά της λόγια. Μόλις δέκα λεπτά αργότερα χτύπησε το τηλέφωνο. “Θα έρθει να σας δούμε” – ακούστηκε από την άλλη πλευρά της γραμμής.

Λίγες μέρες αργότερα, όλα τα τυπικά έγγραφα ήταν έτοιμα για τη νέα εργασία και τότε η γυναίκα επέστρεψε στην εκκλησία για να ευχαριστήσει την Παναγιά..

πηγη ekklisiaonline.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button