ΔΙΑΦΟΡΑ

Για 35 ολόκληρα χρόνια έκρυβε το «ΜΥΣΤΙΚΟ» αυτού του σπιτιού! Η αποκάλυψή του, μας εντυπωσίασε…

 

Αυτό είναι το εξωτερικό του σπιτιού της Lauri. Μπορεί να μη φαίνεται εντυπωσιακό από αυτή την οπτική γωνία, κρύβει όμως πολλά μυστικά.

Daily Mail

Η ίδια έχει ξοδέψει τα τελευταία 35 χρόνια της ζωής της μεταμορφώνοντάς το στο σπίτι των ονείρων της, με αποτέλεσμα οι γείτονες να το αποκαλούν «Το Σπίτι του Χόμπιτ«.

Star Tribune

Είναι όμως επίσης γνωστό και ως «Το Σπίτι του Λύκου» εξαιτίας αυτής της μοναδικής λεπτομέρειας. Όταν όμως μπαίνουμε μέσα, η διακόσμηση αλλάζει δραστικά!

Daily Mail

Ο λόγος που της πήρε 35 ολόκληρα χρόνια για να το τελειώσει, είναι επειδή το μεγαλύτερο μέρος της διακόσμησης έχει γίνει από φυσικά υλικά και αντικείμενα.

Daily Mail

Ολόκληροι οι τοίχοι και το πάτωμα είναι καλυμμένοι από αυτό το απίστευτο μωσαϊκό.

Daily Mail

Η πιο συγκλονιστική λεπτομέρεια αυτού του project, είναι ότι κάθε πετρούλα και κομματάκι γυαλιού τοποθετήθηκε στη θέση της μία προς μία με απλή κόλλα που μπορεί ο καθένας να προμηθευτεί από ένα κατάστημα.

Daily Mail

Star Tribune

Μάλιστα, φρόντισε να «μεταφέρει» τη φύση στο σπίτι της ζωγραφίζοντας δάση και ρυάκια στα σημεία που άφησε ακάλυπτα.

Daily Mail

Στα σημεία που υπάρχουν τεράστια παράθυρα, είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς που τελειώνει το εσωτερικό και που αρχίζει το εξωτερικό.

Daily Mail

Η Lauri αγαπάει πολύ αυτό το σπίτι, αλλά όταν βγει στη σύνταξη σκοπεύει να μετακομίσει στο Palm Springs.

Daily Mail

Ως αποτέλεσμα, αυτό το μαγικό σπίτι έχει βγει προς πώληση στην τιμή των $149.000.

σσ

σσ

σσ

σσ

Star Tribune

Star Tribune

Star Tribune

πηγη fanpage.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button