ΔΙΑΦΟΡΑ

Για Πρώτη Φορά μετά από 480 Χρόνια, Έγινε Τέτοια Γέννα. Οι Γιατροί Ακόμα Δεν Μπορούν να το Πιστέψουν

Είναι πάντα εκπληκτικό όταν γεννιούνται δίδυμα. Μερικές φορές, όπως έμαθε πρόσφατα ένα ζευγάρι, το φαινόμενο αυτό μπορεί στην πραγματικότητα να διπλασιαστεί!

Η Alexandra Kinova και ο σύντροφός της Antonin Kroscen ήταν ένα τέτοιο τυχερό ζευγάρι. Η Alexandra ήταν μόλις 23 όταν έμεινε έγκυος. Και οι δύο οικογένειες είχαν δίδυμα στο ιστορικό τους, αλλά ήταν και πάλι αρκετά δύσκολο να αποκτήσουν δίδυμα.

Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να ελπίζουν. Όπως φάνηκε, ήταν προορισμένοι να αποκτήσουν περισσότερα από μόλις δύο!

Τελικά, ο γιατρός τους ανακοίνωσε πως θα αποκτούσαν δίδυμα! Τι έκπληξη! Η ευχή τους είχε βγει τελικά πραγματική.

Μετά από μερικές εβδομάδες ενθουσιασμού, ο γιατρός ενημέρωσε το ζευγάρι πως τελικά δεν περίμεναν δύο παιδιά – αλλά τέσσερα! Αυτό είναι μία πολύ σπάνια περίπτωση.

Αλλά αυτό που έγινε μετά δεν το περίμεναν ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Ο γιατρός κάλεσε το ζευγάρι για εξετάσεις και είδαν πως η Alexandra περίμενε 5 παιδιά σε μία γέννα!

Το νοσοκομείο είχε προετοιμαστεί πολύ καλά για την μεγάλη μέρα. Είχαν κλείσει 40 γιατρούς, νοσοκόμες και προσωπικό για να εξασφαλίσουν πως τα μωρά δεν θα είχαν κάποιο πρόβλημα.

Ο τοκετός κύλησε ομαλά και δεν συνέβη κάτι παράξενο.

Η Alexandra γέννησε τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι. Ήταν μία ιστορική μέρα για την οικογένεια. Ήτα τα πρώτα πεντάδυμα που γεννήθηκαν στην Τσεχία.

«Στην χώρα μας, οι στατιστικές δείχνουν πως μία τέτοια γέννα συμβαίνει κάθε 480 χρόνια,» είπε η γιατρός Alena Mechurova.

πηγη panagiameggalohari.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button