ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΕΝΘΙΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ!!!ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ…..

 

Από την πρώτη στιγμή η αντίδραση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιου στο σύμφωνο συμβίωσης ήταν έντονη. Στα κηρύγματα και τις δηλώσεις του εξέφρασε την αντίθεσή του, ενώ οι αντιδράσεις κορυφώνονται σήμερα και αύριο με έναν… ιδιαίτερο τρόπο.

Το Σάββατο ο Μητροπολίτης προσκάλεσε στο Επισκοπείο τους Προϊσταμένους των Ιερών Ναών να συζητήσουν την ψήφιση του νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο πλέον προβλέπεται να επεκταθεί και στα ομόφυλα ζευγάρια. Αποφασίστηκε ομόφωνα η Ιερά Μητρόπολη να κλιμακώσει την αντίδρασή της με τις παρακάτω ενέργειες:

1. Οι καμπάνες των Ιερών Ναών της πόλεως του Αιγίου, σήμερα και αύριο, ημέρα ψηφίσεως του νόμου, να χτυπήσουν πένθιμα από 12.00-12.30

2. Να αναρτηθούν την Δευτέρα 21 του μηνός πανό διαμαρτυρίας σε κεντρικά σημεία της πόλεως του Αιγίου.

πηγη

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button