ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιώpγος Mαυpiδης: Eσπευσμέvα Σε Σoβαρή Kατάσταση Στο Νοσοκομείο! Οι Πpώτες Πληpoφορίες (Vid)

Γιώpγος Mαυpiδης: Eσπευσμέvα Σε Σoβαρή Kατάσταση Στο Νοσοκομείο! Οι Πpώτες Πληpoφορίες (Vid)

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης.

Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ της γνωστής εκπομπής, ο παρουσιαστής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, εκδηλώνοντας έντονο βήχα. Ο Γιώργος Μαυρίδης μάλιστα, ενημέρωσε με μήνυμα συνεργάτη της εκπομπής ότι δεν…

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης.

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Γιώργος Μαυρίδης.

Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο παρουσιαστής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, εκδηλώνοντας έντονο βήχα.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μάλιστα -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- ενημέρωσε με μήνυμα συνεργάτη της εκπομπής ότι δε δύναται να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς γράφοντας τα εξής:

«Συγγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο αλλά δεν μπορώ να μιλήσω.

Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κορωνοϊό και εγώ και η γυναίκα μου.

Πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια.

Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας, δεν θα αντέξουν αυτόν τον διάολο μέσα τους. Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει λέξη να τα πούμε», είπε μεταξύ άλλων…

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρο το ρεπορτάζ:

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button