ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιώργος Χριστόπουλος-Με τον θάνατο του χάρισε ζωή σε πέντε συνανθρώπους μας

Γιώργος Χριστόπουλος-Με τον θάνατο του χάρισε ζωή σε πέντε συνανθρώπους μας

Την ώρα όπου όλος ο πλανήτης δίνει μια τιτάνια μάχη, κάποιοι άνθρωποι βρίσκουν το σθένος να προσφέρουν ζωή στους συνανθρώπους τους, μέσα απο την απώλεια του δικού τους ανθρώπου.

Η οικογένεια του 56χρονου Γιώργου Χριστόπουλου από τον Πύργο, με γενναιότητα προχώρησε στην αποφαση της δωρεάς οργάνων όταν ο άνθρωπος τους κρίθηκε εγκεφαλικά νεκρός από τους γιατρούς.

Βρήκαν τη δύναμη μέσα σε μια αρκετά επιβερυμένη περίοδο για όλη την κοινωνία να το πράξουν και να προσφέρουν ζωή σε πέντε συνανθρώπους μας…

Ο Γιώργος ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος και υπέροχος οικογενειάρχης. Η σύζυγος του Σία που έλαβε και την γενναία απόφαση να προχωρήσει στην δωρεά οργάνων σε δηλώσεις της χαρακτήρισε τον 56χρονο σύζυγό της ως τη “χαρά της ζωής”.

«Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την δωρεά. Το μόνο που ξέρω είναι ότι βοηθήθηκαν πέντε άνθρωποι και τώρα εύχομαι να πάνε όλα καλά. Η καρδιά πήγε στο Ωνάσειο σε έναν άνδρα λίγο μεγαλύτερο από τον άνδρα μου.

Δεν γνωρίζω για τους νεφρούς και τους κερατοειδείς» ανέφερε μεταξύ άλλων. «Ο Γιώργος ήταν κυριολεκτικά η χαρά της ζωής.

Ήταν δραστήριος, δοτικός, φιλότιμος, φιλόξενος, κοινωνικός, χιουμορίστας, οικογενειάρχης, πολύ καλός μπαμπάς, καταπληκτικός σύζυγος» σημείωσε η Σία Χριστοπούλου.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button