ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιώργος Μαυραειδής: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Θρήνος στο θέατρο

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του ηθοποιού Γιώργου Μαυραειδή έκανε γνωστή το βράδυ της Τετάρτης 16 Ιουνίου, ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό της Χριστίνας Βαρζοπούλου.

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Μαυραειδής πέθανε σε νεαρή ηλικία, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος το χώρο του ελληνικού θεάτρου και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες o Γιώργος Μαυραειδής έφυγε από τη ζωή από ανακοπή.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε χαρακτηριστικά στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

«Όταν φεύγει από κοντά μας ένας τόσο νέος και ταλαντούχος συνάδελφος όλοι πρέπει να θρηνούμε Καλό ταξίδι Γιώργο».

«Έφυγε» από τη ζωή ο Παντελής Νταφούλης

Απεβίωσε σε ηλικία 81ετών και έπειτα από μάχη που έδινε το τελευταίο διάστημα με την επάρατο, ο Παντελής Νταφούλης, πατέρας της Λαρισαίας αθλητικογράφου Ζωής Νταφούλη.

Η κηδεία θα τελεστεί  από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στη Λάρισα.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του, την σύζυγό του Βασιλική Νταφούλη, τα παιδιά του Βασίλειο Νταφούλη, Ζωή Νταφούλη – Αντώνιο Νιαβή, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Η συντακτική ομάδα του onlarissa.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στη συνάδελφο και στην οικογένεια της.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button