ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιώργος Τράγκας: “Εξαιρετικά σοβαρή” η κατάσταση της υγείας του – Του έβαλαν στεντ

“Εξαιρετικά σοβαρή και κρίσιμη” η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα. Μετά την καρδιακή επιπλοκή που υπέστη, του τοποθετήθηκαν στεντ.

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Τράγκα, με την κατάσταση της υγείας του να παρουσιάζει επιδείνωση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι”, από την καρδιακή επιπλοκή που υπέστη, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα, με αποτέλεσμα να του τοποθετήσουν στεντ.

Ο ίδιος αναφέρει για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, ότι είναι “εξαιρετικά σοβαρή” και “ιδιαίτερα επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων”.

Η ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι”:

“Η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος #Τραγκας η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ.

Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων.

Ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει!”.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός δημοσιογράφος, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ από το βράδυ της Πέμπτης (09/12), εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από μερικές μέρες με κορονοϊό.

Ο Γιώργος Τράγκας, που δεν είχε εμβολιαστεί, νοσηλευόταν από την αρχή στη ΜΕΘ με υποστήριξη οξυγόνου όμως οι γιατροί αποφάσισαν τη διασωληνωσή του καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

πηγη news247.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button