ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γνωρίστε τον πιο δυνατό Έλληνα στον κόσμο: Ο Γιαννάκης γεννήθηκε 395 γραμμάρια και επέζησε!

Είναι η απίστευτα συγκινητική ιστορία της οικογένειας Μεταξιώτη από την Αυστραλία.

Πρωταγωνιστής ο γιος τους, Γιάννης, που γεννήθηκε μόλις 26 εβδομάδων και 395 γραμμάτια, αλλά βγήκε νικητής από τη μάχη που έδωσε πριν καλά καλά ανοίξει τα ματάκια του.

diaforetiko.gr : australia baby 533 355 Γνωρίστε τον πιο δυνατό Έλληνα στον κόσμο: Ο Γιαννάκης γεννήθηκε 395 γραμμάρια και επέζησε!

Ο μικρός Γιάννης, που έγινε πρωτοσέλιδο θέμα στην εφημερίδα Herald Sun, χαρακτηρίζεται από τους Αυστραλούς επιστήμονες ως επιστημονικό θαύμα. Είναι το μικρότερο μωρό που γεννήθηκε και επέζησε στη Βικτόρια.

diaforetiko.gr : baby metaxiotis Γνωρίστε τον πιο δυνατό Έλληνα στον κόσμο: Ο Γιαννάκης γεννήθηκε 395 γραμμάρια και επέζησε!

Γεννήθηκε μόλις 26 εβδομάδων στη Μελβούρνη και είχε ύψος όσο ένα στυλό και βάρος λιγότερο από ένα κουτάκι coca – cola! Μόλις 395 γραμμάρια.

Ο μικρός κατάφερε να επιζήσει και οι γονείς του, Κώστας και Πόλα Μεταξιώτη, τον πήραν επιτέλους στο σπίτι.

diaforetiko.gr : images.watchit Γνωρίστε τον πιο δυνατό Έλληνα στον κόσμο: Ο Γιαννάκης γεννήθηκε 395 γραμμάρια και επέζησε!

«Ο Κώστας κι εγώ θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι το πανέμορφο αγόρι μας επιτέλους έφτασε σπίτι. Γεννημένος 395 γραμμάρια με ύψος λίγες ίντσες και μετά από 165 μέρες απίστευτης φροντίδας απ” όλους τους γιατρούς και τους νοσοκόμους και το προσωπικό του νοσοκομείου Mercy στο Heidelberg, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τη στήριξη και την αγάπη. Σας ευχαριστούμε πολύ. Ο Θεός να σας έχει καλά», έγραψε η Πόλα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook μόλις ο μικρούλης έφτασε σπίτι.

diaforetiko.gr : parents metaxiotis Γνωρίστε τον πιο δυνατό Έλληνα στον κόσμο: Ο Γιαννάκης γεννήθηκε 395 γραμμάρια και επέζησε!

Πέρα από τη συγκλονιστική ιστορία της θέλησης του μικρού Γιάννη για ζωή, υπάρχει μια ακόμη:

Το παιδί γεννήθηκε με εξωσωματική. Η μητέρα του Πόλα είχε κάνει τρεις αποβολές και 15 αποτυχημένες εξωσωματικές. Η 16η, με την οποία έφερε στη ζωή τον Γιαννάκη, θα ήταν και η τελευταία.

Πηγή: www.diaforetiko.grTο διαβάσαμε εδώ

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button