ΔΙΑΦΟΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Αυτή είναι η 43χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της! Την σκότωσε μέσα στο φαρμακείο της, είχαν δύο παιδιά!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Σοκ προκαλεί η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Καβάλα με θύμα την 43χρονη φαρμακοποιό. Ο σύζυγος, ηλικίας 55 ετών, στραγγάλισε τη γυναίκα του. Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, ο σύζυγος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 55χρονος άνδρας, ο οποίος εργάζεται σε εισπρακτική εταιρεία, φέρεται να πήγε στο φαρμακείο της συζύγου του και μετά από έντονο καυγά την στραγγάλισε.

Το φαρμακείο στο οποίο έγινε η άγρια δολοφονίαΗ άγρια δολοφονία έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν τις πέντε, στο χώρο του φαρμακείου που διατηρούσε το θύμα. Ένας 55χρονος άνδρας μετέφερε το πτώμα της συζύγου του σε μια σοφίτα σε παρακείμενο κτίριο. Στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε το άγριο έγκλημα που είχε διαπράξει.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Οι γιατροί λένε ότι δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο! Το ζευγάρι αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα το τελευταίο διάστημα και είχε κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου! Φίλος του ζευγαριού ανέφερε ότι η 43χρονη γυναίκα “του είχε ζητήσει να φύγει. Ήθελε να τους!

 

Ο 55χρονος γυναικοκτόνος και η 43χρονη φαρμακοποιός είχαν αποκτήσει μαζί δύο ανήλικα παιδιά, 6 και 10 ετών, μαθητές Δημοτικού.

Τρίτη γυναικοκτονία μέσα στο 2022. Αυτή είναι η τρίτη δολοφονία που διαπράττεται μέσα στο 2022. Μια 69χρονη γυναίκα στα Ιωάννινα και μια 42χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη δολοφονήθηκαν τους πρώτους μήνες του έτους από τα χέρια των συντρόφων τους. πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button