ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H συγκινητική μαντινάδα-μήνυμα της αδερφής του εξαφανισμένου Βαγγέλη! ! !

 

«Θε μου και να κατεχα, που ειναι που κοιμαται… Να τονε βρω και να του πω “ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΙ”» έγραψε η Ελένη Γιακουμάκη

Λόγια καρδιάς. Λόγια πόνου. Λόγια αγάπης. Λόγια που μαρτυρούν την αγωνία μίας ολόκληρης οικογένειας που βιώνει ίσως τον πιο φριχτό εφιάλτη της ζωής της αφού ο Βαγγέλης τους συνεχίζει να αγνοείται παρά τις τιτάνιες προσπάθειες που γίνονται τις τελευταίες μέρες από την αστυνομία – που «σαρώνει» τα πάντα στα Ιωάννινα εκεί όπου σπουδάζει ο Βαγγέλης – αλλά και από την ομάδα του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη και του συνεργάτη του Φόντα Βρόσβου που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης με εντολή της οικογένειας του 20χρονου φοιτητή.

Με φόντο την αγωνία χιλιάδων ανθρώπων που παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα το θρίλερ της μυστηριώδους εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή και με πολλούς τρόπους προσπαθούν να είναι στο πλευρό της οικογένειας που βιώνει το δικό της Γολγοθά. Ψάχνει το παιδί της.

Με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα η αδελφή του Βαγγέλη, η Ελένη, στέλνει με το δικό της τρόπο μία ευχή να τελειώσει αυτό το καθημερινό δράμα που ζει η οικογένεια και τους έχει καταβάλει. Με πληροφορίες που έρχονται συνεχώς από παντού, με την αστυνομία όπως αποκάλυψε το protothema.gr να αισιοδοξεί ότι ο Βαγγέλης θα βρεθεί σύντομα και ζωντανός, με μαρτυρίες ανθρώπων να ισχυρίζονται ότι τον έχουν δει να κινείται στην Αθήνα και στον Πειραιά αλλά και δυστυχώς με σενάρια που θίγουν όπως είπε μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr ο θείος της οικογένειας την ίδια την οικογένεια και πιστοποιούν μία κακή αντιμετώπιση ευτυχώς από ελάχιστους που δεν σέβονται την κρίσιμη κατάσταση και διατυπώνουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Μετά τα υπονοούμενα που αφορούν σε κακή σχέση μαζί του, η αδελφή του νεαρού Βαγγέλη δεν άντεξε και ζήτησε με ένα της μήνυμα στο Facebook να σταματήσει αυτή η αντιμετώπιση. Σύμφωνα με όσα έγραψε: «μας κατηγορουν οτι μιλησαμε με τον αδελφο μου οταν πηρε τους βαθμους….ενω εεις τελευταια φορα μιλησαμε με τν αδελφο μου την πεμπτη το βραδυ….και γι αυτο και καταλαβε οτι ο βαγγελης εχει εξαφανιστει νωρις επειδι δν ειχαμε επικοινωνησει ολη μερα….που μας ειχε πει οτι θα μας παρει….!!!! απο εκει και περα βγαλτε εσεις το πορισμα!!!! Να στε καλα~!».

Αυτό όμως που συγκινεί  περισσότερο είναι το άλλο μήνυμα στο λογαριασμό της στο Facebook που αποτελεί μία μορφή προσευχής λυρικής και συναισθηματικής στο Θεό να είναι καλά ο αδελφός της και να γυρίσει πίσω: -«Θε μου και να κατεχα, που ειναι που κοιμαται… Να τονε βρω και να του πω “ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΙ”».

 

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button