ΘΑΥΜΑΤΑ

H γενική εισαγγελέας της Κριμαίας και το θαύμα με την εικόνα της Παναγίας!

2522

 

Σε συνέντευξή της στη ρωσική εφημερίδα Komsomolskaya Pravda η Γενική Εισαγγελέας της Δημοκρατίας της Κριμαίας Ναταλία Poklonskaya απαντά στην ερώτηση, γιατί τίμησαν ιδιαίτερα τη μνήμη του του Αγίου τσάρου Νικολάου ΙΙ Αλεξάντροβιτς. Επίσης ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι η μοναρχία θα επιστρέψει στο μέλλον.

“Πράγματι, ήταν κατάφωρο έγκλημα όταν ο τσάρος Νικόλαος Αλεξάντροβιτς εκθρονίστηκε και στη συνέχεια όλη η οικογένειά του δολοφονήθηκε βάναυσα”, δήλωσε η Γενική Εισαγγελέας και σμυπλήρωσε «Και τι είναι καλύτερο και τι θα είναι το επόμενο: μοναρχία ή όχι δημοκρατία, δεν είναι δική μου δουλειά». Και κατόπιν αναφέρει το εξής περιστατικό:

“Μια καλόγρια είχε ένα όραμα: της είπαν να πάει κάτω από το θόλο της εκκλησίας στο Kolomenskoye και να βρει ένα«μαύρο πίνακα». Να το πλύνετε , έτσι ώστε να να γίνει κόκκινο, και τότε θα δείτε μια εικόνα της Μητέρας του Θεού σε αυτό” της είπαν [1]. Και πράγματι, η “βασιλεύουσα” Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου βρέθηκε στο θόλο της εκκλησίας.

Αυτό η έυρεση είχε βαθιά σημασία. Μετά τη δολοφονία της βασιλικής οικογένειας η Μητέρα του Θεού ανέλαβε να φροντίζει τη Ρωσία. Το κόκκινο στα ρούχα και ο μιρός Χριστός στην αγκαλιά της,συμβολίζουν την προστασία και την καθοδήγηση της Ρωσίας μας,”είπε ο Ν Poklonskaya, απαντώντας στην ερώτηση.

[1] Η «βασιλεύουσα» εικόνα της Μητέρας του Θεού εμφανίστηκε στις  2/15 Μαρτίου το 1917, στο χωριό Kolomenskoye κοντά στη Μόσχα (τώρα ένα διάσημο Μουσείο-Πάρκο στη Μόσχα βρίσκεται στην περιοχή με το ίδιο όνομα).

πηγη ekklisiaonline.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button