ΔΙΑΦΟΡΑ

H τραγική ιστορία της 26χρονης Ελισάβετ που έσβησε στην Εντατική του Ευαγγελισμού

Ελισάβετ Χαρδαλούπα το όνομά της μπήκε στην 99η θέση της μακάβριας λίστας της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής.

Η 26χρονη Ελισάβετ είχε παγιδευτεί μαζί με τη μητέρα της στις φλόγες. Σώθηκαν την τελευταία στιγμή και για εβδομάδες έδιναν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή στη ΜΕΘ του “Ευαγγελισμού”. Πρώτα η μάνα και λίγες ημέρες μετά η κόρη, υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Η Ελισάβετ την 23 Ιουλίου 2018 βρίσκονταν στο σπίτι της οικογένειάς της στο Νέο Βουτζά. Μαζί της ήταν ο αδερφός της και η μητέρα της. Όταν οι φλόγες άρχισαν να πλησιάζουν την περιοχή το αγόρι μπήκε στο αυτοκίνητό του και οι δύο γυναίκες ακολούθησαν με άλλο αυτοκίνητο.

Οι πυρκαγιά τις πλησίασε, πανικοβλήθηκαν και αποφάσισαν να γυρίσουν στο σπίτι. Όταν ο αδερφός της αντιλήφθηκε ότι η μητέρα του και η αδερφή του δεν τον ακολουθούν επέστρεψε για να τις αναζητήσει.

Δεν πέρασε ώρα όταν τις βρήκε λιπόθυμες, μέσα στο σπίτι τους με βαριά εγκαύματα. Μάνα και κόρη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Για μέρες προσπαθούσαν να κρατηθούν στη ζωή. Δεν τα κατάφεραν. Πρώτα “έφυγε” η μητέρα και μετά από λίγες μέρες και η Ελισάβετ Χαρδαλούπα.

πηγή protagon.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button