ΔΙΑΦΟΡΑ

Η 14χρονη που έσωσε τρία παιδιά από φλεγόμενο σπίτι: «Δεν με ένοιαζε τι θα πάθω, ήθελα να τα σώσω»

Μια 14χρονη δεν δίστασε να μπει στο σπίτι, όπου είχε ξεσπάσει πυρκαγιά, προκειμένου να σώσει τα τρία παιδιά, τα οποία βρίσκονταν μέσα, ενώ οι γονείς τους απουσίαζαν, στον οικισμό Αφάντου της Ρόδου.

«Ήταν κανονικά να είμαι στην πενταήμερη, αλλά είχα ένα κακό προαίσθημα και είπα στους γονείς μου να μην πάω. Πίστευα ότι κάτι θα γίνει στην εκδρομή, αλλά τελικά έκανα λάθος.

Χθες, έλειπαν όλοι και οι γονείς μου και σχεδόν όλη η γειτονιά. Ήμουν μόνη και μύρισα καπνό. Μπήκα μέσα στο σπίτι από το παράθυρο, φώναζαν τα παιδιά από μέσα ‘Φωτιά, φωτιά’. Δεν με ένοιαζε αν πάθαινα κάτι, προτιμώ να σώσω τρεις ψυχές, τρία μωρά παιδιά» είπε η 14χρονη Βαρβάρα στην εκπομπή «Ξυπνάμε Μαζί» στο Epsilon.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το τηλεοπτικό κανάλι EpsilonTv:

πηγή : diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button