ΔΙΑΦΟΡΑ

Η αλήθεια για την ζωή του Αντρέα. Δίνει μάχη και ο ίδιος και οι γιατροί

Η αλήθεια για την ζωή του Αντρέα. Δίνει μάχη και ο ίδιος και οι γιατροί

Σαφώς και είναι βελτιωμένη η εικόνα της κλινικής κατάστασης του Αντρέα Μικρούτσικου και αυτό το έδειξαν σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες και οι χθεσινές απεικονιστικές εξετάσεις αλλά και ο λεπτομερής εργαστηριακός έλεγχος των αιματολογικών.

Η κατάσταση του Αντρέα Μικρούτσικου παραμένει κρίσιμη και το μεγάλο άγχος των γιατρών είναι πλέον άλλο.

Η πιθανότητα μιας ενδονοσοκομειακής λοίμωξης. Και αυτό γιατί η αιτία που ο τραγουδιστής έφθασε ένα βήμα πριν το θάνατο ήταν βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού με τον οργανισμό του να είναι καταβεβλημένος όχι μόνο τώρα μετά την απώλεια του αδελφού του Θάνου αλλά εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Είχε αφεθεί λόγω των προβλημάτων. Δεν πρόσεχε καθόλου τον εαυτό του» μου είπε χθες άνθρωπος που τον γνωρίζει αρκετά χρόνια.

Ας ευχηθούμε πως από εδώ και πέρα όλα θα πάνε καλά για τον παρουσιαστή και θα μπορέσει να κάνει ένα γενικό restart στη ζωή του.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button