ΔΙΑΦΟΡΑ

Η απίστευτη στιγμή που 5χρονη βγαίνει ζωντανή κάτω από το τρένο που είχε αυτοκτονήσει ο πατέρας της (vid)

Ο 45χρονος αυτοκτόνησε και ήθελε να πάρει μαζί την 5χρονη κόρη του, η οποία όμως κατά έναν μαγικό τρόπο κατάφερε να βγει ζωντανή.Θαύμα… Μόνο αυτό μπορεί να πει κάποιος βλέποντας ένα 5χρονο κοριτσάκι να βγαίνει ζωντανό κάτω από ένα τρένο στο Μπρονξ.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας, όταν ο 45χρονος πατέρας είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει, θέλοντας να πάρει μαζί και την κόρη του. Έτσι, μόλις ο συρμός 4 έκανε την εμφάνισή του, περίμενε και την κατάλληλη στιγμή έπεσε στις γραμμές, κρατώντας και το μικρό κοριτσάκι.

Εκείνος σκοτώθηκε, όμως η μικρή κατά ένα μαγικό τρόπο κατάφερε να βγει ζωντανή, όπως μπορείτε να δείτε και στο video… O Σέζαρ Ντομίνγκεζ που ήταν ένας από τους άνδρες που βοήθησαν την μικρή να βγει, δήλωσε: «Όταν άκουσα το κλάμα της, ήταν σα να άκουγα την κόρη μου. Ο πατέρας της δεν έπεσε κατά λάθος. Δεν τον έσπρωξε κάποιος. Ήταν κάτι που δεν έχω ξαναδεί ποτέ στην ζωή μου».

 

πηγη giroapola.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button