ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Απίστευτη τραγωδία που …Έφυγε η μητέρα της και λίγη ώρα μετά έσβησε και η ίδια

Τραγική ειρωνεία… Έφυγε η μητέρα της και λίγη ώρα μετά έσβησε και η ίδια

Ανείπωτο πόνο και θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Λύσης, Ελένης Ιωακείμ την ίδια ημέρα που πέθανε και η μητέρα της Μαρία Ιωακείμ.

Μάνα και κόρη έφυγαν με λίγη ώρα διαφορά. Συγκεκριμένα το πρωί απεβίωσε η Μαρία Ιωακείμ το γένος Παρπέρη σε ηλικία 87 ετών, ενώ λίγο αργότερα έχασε τη μάχη με τη ζωή και η κόρη της Ελένη σε ηλικία 54 ετών. Η Ελένη Ιωακείμ πάλεψε με τον καρκίνο για έξι σχεδόν μήνες.

Η ανακοίνωση του Δήμου Λύσης

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Λύσης με βαθιά τους λύπη ανακοινώνουν τον θάνατο της Ελένη Ιωακείμ σε ηλικία 54 ετών , η οποία υπήρξε για δεκατρία συνεχή χρόνια Δημοτική Σύμβουλος Λύσης με πλούσια δράση, ιδιαίτερα σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας και πολιτισμού. Η Ελένη Ιωακείμ πάλεψε με την επάρατη νόσο για έξι σχεδόν μήνες.

Η Ελένη Ιωακείμ καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας της στο Δημοτικό Συμβούλιο Λύσης αλλά και πιο πριν, με έντονη την παρουσία της στα κοινά της Λύσης και γενικότερα, βρισκόταν πάντα κοντά στους Λυσιώτες σε θέματα υγείας και προσπαθούσε με όλες της τις δυνάμεις να απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο.

Άνθρωπος της προσφοράς της φιλανθρωπίας και του αλτρουισμού, δεν δίστασε ποτέ να προσφέρει τις υπηρεσίες της με όλες της τις δυνάμεις, πολλές φορές μάλιστα εις βάρος της υγείας και της οικογένειάς της. Έταξε τη ζωή της στη βοήθεια των συνανθρώπων της. Ήταν μια πραγματική αγωνίστρια ανιδιοτελούς προσφοράς με τον πόνο και τον πόθο της επιστροφής στην αγαπημένη της Λύση να συντροφεύουν τη ζωή της στα τελευταία 45 χρόνια.

Η αγάπη της για τη Λύση ήταν απέραντη και βρισκόταν συνεχώς στη σκέψη και στη δράση της. Οι αρχές, οι αξίες, οι παραδόσεις και η κουλτούρα της Λύσης μαζί με το δικαίωμα της επιστροφής ήταν ο φάρος που καθοδηγούσε τα βήματά της. Η απώλεια για το Δήμο Λύσης είναι μεγάλη και το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο. Η εκλιπούσα εγκαταλείπει δύο κόρες και ένα εγγονάκι.

Η κηδεία μητέρας και κόρης έγινε από τον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στη Δρομολαξιά.

πηγη reporter.com.cy

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button