ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Διπλή τραγωδία στα Τρίκαλα με έξι χρόνια διαφορά. Νεκροί 7 μαθητές – Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια

Ήταν 27 Σεπτεμβρίου 2004 στις 10 το πρωί, όταν στο Ασπρονέρι Καμένων Βούρλων γίνεται ένα τραγικό δυστύχημα που συγκλονίζει το Πανελλήνιο.

Επτά μαθητές από την Φαρκαδόνα Τρικάλων, που δεν πρόλαβαν να χαρούν τη ζωή, την χάνουν σε τροχαίο δυστύχημα, πηγαίνοντας σχολική εκδρομή σύμφωνα με trikalaola.gr.

Έξι χρόνια αργότερα, την ίδια ημερομηνία, 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:00 ένα άλλο τραγικό τροχαίο δυστύχημα, αυτή τη φορά στην περιοχή της Φαρκαδόνας, στην εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας στο ύψος του Πετρόπορου, χάνουν τη ζωή τους άλλα 7 άτομα, μεταξύ αυτών και δύο μικρά παιδιά. Μετά των επτά ατόμων είναι και μία 4μελής οικογένεια που ξεκληρίστηκε.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

 

Πηγη newsbeast.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button