ΔΙΑΦΟΡΑ

Η ΕΜΥ Προειδοποιεί: Μεγάλη Ανατροπή! Σε Αυτές τις Περιοχές θα «Χτυπήσει» η Κακοκαιρία τις Επόμενες Ωρες!

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και σκόνη από την Αφρική θα «συνθέσουν» το σκηνικό του καιρού σήμερα – Πού θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος αναμένεται ο καιρός σήμερα, Σάββατο (19/05/2018) στις περισσότερες περιοχές τη χώρας. Η ατμόσφαιρα αναμένεται αποπνικτική, καθώς θα σημειωθο…


Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και σκόνη από την Αφρική θα «συνθέσουν» το σκηνικό του καιρού σήμερα – Πού θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος αναμένεται ο καιρός σήμερα, Σάββατο (19/05/2018) στις περισσότερες περιοχές τη χώρας. Η ατμόσφαιρα αναμένεται αποπνικτική, καθώς θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, ενώ η σκόνη από την Αφρική θα «πνίξει» ξανά πολλές περιοχές, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αναλυτικά, στην Αττική ο καιρός γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και τις βραδινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, ΘράκηΝεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και τις βραδινές ώρες στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική ΠελοπόννησοςΓενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική ΠελοπόννησοςΣτη Θεσσαλία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια νοτιοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Τις βραδινές ώρες βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, ΚρήτηΠαροδικές νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 19 έως 29 και στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, ΔωδεκάνησαΤοπικές νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία τοπικά έως 5 μποφόρ. Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button