ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι εταίροι σκέπτονται να αποσύρουν τις προτάσεις τους!

1971

 

Θα γίνει ή δεν θα γίνει το δημοψήφισμα; Μήπως αποτελεί ατμομηχανή για τη λύση;
Οι διαπραγματεύσεις είχαν βρεθεί σε αδιέξοδο και οι εταίροι κάθε μέρα ζητούσαν και περισσότερα μέτρα. Με απλά λόγια: Δεν ήθελαν συμφωνία, επιθυμούσαν την ταπείνωση της ελληνικής κυβέρνησης και την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού.
Ήθελαν τον δικό τους πρωθυπουργό.

Ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, αιφνιδίασε τους πάντες και απόδειξη του αιφνιδιασμού είναι ότι δέκα ώρες μετά δεν έχει υπάρξει αντίδραση από Κομισιόν και ΔΝΤ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι θεσμοί ξενύχτισαν για να μπορέσουν να ερμηνεύσουν την ενέργεια της ελληνικής κυβέρνησης. Στο τραπέζι έχουν πέσει διάφορες ιδέες όπως, οι θεσμοί να αποσύρουν τις προτάσεις τους, έτσι ώστε να μην υπάρχει δικαιολογία για δημοψήφισμα.

Η ελληνική κυβέρνηση επιμένει ότι το δημοψήφισμα θα γίνει οπωσδήποτε και συνιστά ψυχραιμία.

πηγη spirospero.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button