ΔΙΑΦΟΡΑ

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν

Πάτρα: Πήρε εξιτήριο ο 12χρονος που του καρφώθηκε το κάγκελο στο λαιμό

Βγήκε από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο ο 12χρονος που την Τετάρτη βρέθηκε με κάγκελο καρφωμένο στο λαιμό του, μετά από πτώση, στα Δεμένικα.

Κατά την πτώση του, ένα κάγκελο καρφώθηκε στον τράχηλο της καρωτίδας του αγοριού. Το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο μετέφερε τον 12χρονο στο Καραμανδάνειο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Από την αρχή η κατάσταση του ήταν σταθερή.

“Η κατάσταση του παιδιού είναι πάρα πολύ καλή. Το χειρουργείο του πήγε πάτα πολύ καλά και μπορούμε να πούμε, τέλος καλό, όλα καλά» ανέφερε στο thebest ο Διοικητής του Καραμανδανείου, Παύλος Αθανασόπουλος.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Κατά την πτώση του, το αγόρι καρφώθηκε σε ένα κάγκελο και τραυματίστηκε στην καρωτίδα!

«Η κατάσταση του παιδιού είναι σταθερή και το ίδιο βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Έχει ένα διαμπερές τραύμα καθώς κάγκελο καρφώθηκε στον τράχηλο της καρωτίδας του”.

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button