ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Ιστορία της Γυναίκας που έπεσε στο κενό με τα παιδιά της στα χέρια

Τραγωδία στη Μόσχα: Γυναίκα έπεσε στο κενό με τα παιδιά της στα χέρια

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Μόσχα όταν μία γυναίκα έπεσε στο κενό από ύψος 58 μέτρων κρατώντας στα χέρια της το νεογέννητο μωρό της και τον τρίχρονο γιο της. Η 34χρονη Όλγκα Ζαρκόβα και οι δυο της γιοι, ενός μηνός και τριών χρονών αντίστοιχα, βρήκαν φριχτό θάνατο από την πτώση από το διαμέρισμά τους, στον 19ο όροφο κτιριακού συγκροτήματος, στη Μόσχα.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τον θάνατο της γυναίκας και των δύο μικρών παιδιών. Φέρεται η γυναίκα να υπέφερε από βαριάς μορφής επιλόχεια κατάθλιψη προτού αποφασίσει να αυτοκτονήσει και να πάρει μαζί της στον θάνατο και τα παιδιά της, σύμφωνα με τους ερευνητές. Η Όλγκα φέρεται πριν πηδήξει στο κενό, είχε αφήσει σημείωμα όπου έλεγε ότι δεν ήθελε να αφήσει τα παιδιά της σ’ αυτόν τον σκληρό, σκοτεινό κόσμο.

Παραπονιόταν στους γνωστούς ότι είχε επιλόχειο κατάθλιψη” είπε πηγή στις δυνάμεις επιβολής του νόμου στην εφημερίδα “Komsomolskaya Pravda”. “Αισθανόταν μόνη και κουρασμένη” πρόσθεσε η ίδια πηγή. Η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, ήταν παντρεμένη με Ρώσο στρατιωτικό αξιωματικό, ο οποίος έχει υποστεί σοκ.

Η 34χρονη παραπονιόταν ότι ο σύζυγός της, ο 35χρονος Ντμίτρι έλειπε μεγάλα χρονικά διαστήματα από το σπίτι λόγω των στρατιωτικών του καθηκόντων, τονίζουν πηγές που επικαλούνται αρμοδίους στην αστυνομία.

Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τη δολοφονία των δύο παιδιών, ενώ θα συνταχθεί ψυχιατρική ανάλυση μετά θάνατον για τη μητέρα.

Θρήνος για τον 49χρονο γιατρό που πέθανε αλλά έδωσε ζωή με τον θάνατό του

Απέραντη θλίψη σε συγγενείς και φίλους σκόρπισε ο πρόωρος θάνατος ενός 49χρονου γιατρού στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου. Ο 49χρονος χειρουργός Μανώλης Βασιλογιαννακης έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ωστόσο δεν τα κατάφερε με την οικογένειά του να προχωρά στην γενναία απόφαση να δωρίσει τα όργανα του.

Ο άτυχος γιατρός υπέστη ανεύρυσμα το Μεγάλο Σάββατο και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Ηρακλείου όπου για περίπου μία εβδομάδα έδωσε σκληρή μάχη ωστόσο ο αγώνας αποδείχτηκε άνισος.

Η οικογένεια του αποφάσισε να δωρίσει την καρδιά το ήπαρ, τους νεφρούς και τους κερατοειδείς και με αυτόν τον τρόπο ο γιατρός που όλα αυτά τα χρόνια έσωσε ζωές να δώσει ζωή σε συνανθρώπους μας με τον θάνατό του. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3:00 το μεσημέρι στην Τύλισο. Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Εργαζομένων Βενιζελείου αναφέρει τα εξής:

Το νοσοκομείο μας έγινε ακόμη πιο φτωχό. Έχασε ένα από τα πιο αγαπητά μέλη του. Τον συνάδελφο Βασιλογιαννάκη Μανώλη. Ο «Μανώλος» μας  έφυγε σήμερα…(Σάββατο) δίνοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους….

Η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζελείου και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου εκφράζει τη θλίψη του για τον άδικο χαμό του συναδέλφου. Καλό ταξίδι Μανώλη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button