ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η Καλύτερη Ζύμη Για Αρτοσκευάσματα Που Διατηρείται Στο Ψυγείο Για 7 Ημέρες.

Η Καλύτερη Ζύμη Για Αρτοσκευάσματα Που Διατηρείται Στο Ψυγείο Για 7 Ημέρες.

Δοκιμάστε Αυτή Την Ζύμη Και Θα Την Χρησιμοποιείτε Συνέχεια!!
Κάντε Αρωματικά Κουλουράκια, Πίτες, Ρολά, Κέικ, Ζαχαρωτά, Ντόνατς Και Άλλα Νόστιμες Λιχουδιές! Ξεκινάμε:

Υλικά

  • 350 Ml Γάλα
  • – 2 Αυγά.
  • – 2 Κουταλιές Της Σούπας Ζάχαρη ·
  • – Μια Πρέζα Αλάτι
  • – 50 G Φρέσκια Μαγιά
  • – 100 Γραμμάρια Βούτυρο ·
  • – 700-750 G Αλεύρι

Εκτέλεση

  1. Διαλύστε Τη Φρέσκια Ζύμη Στο Χλιαρό Γάλα.
    Προσθέστε Λιωμένο Βούτυρο, Ζάχαρη, Αλάτι Και Αυγά. Ανακατέψτε Τα Καλά.
  2. Σταδιακά Προσθέστε Αλεύρι Και Ζυμώστε Μια Μαλακή Ζύμη.
    Δες Και Αυτό! Eχουμε Την Τέλεια Συνταγή Για Χοιρινό -Eχει Πορτοκάλι, Λιώνει Στο Στόμα Και Είναι Της Ντίνας Νικολάου
    Βάλτε Τη Ζύμη Σε Ένα Ζεστό Μέρος (Ώστε Να Φουσκώσει Γρήγορα).
    Μόλις Η Ζύμη Φουσκώσει, Μπορείτε Να Ξεκινήσετε Φτιάξετε Οτιδήποτε Θέλετε.
    Πριν Από Το Ψήσιμο Θα Αφήσετε Πάλι Τη Ζύμη Να Φουσκώσει.
  3. Αυτή Η Ζύμη Μπορεί Να Φυλαχθεί Στο Ψυγείο Για 7 Ημέρες. Αν Πρόκειται Να Ψήσετε Γλυκά Αρτοσκευάσματα , Τότε Μπορείτε Να Αυξήσετε Την Ποσότητα Της Ζάχαρης.

Xrysessyntages.Gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button