ΔΙΑΦΟΡΑ

Η κυρία Ξουλίδου είδε σε όραμα τον Αγιο Εφραίμ στη Βουλή (Βίντεο)

2501

 

Η κυρία Ξουλίδου, στην ψηφοφορία, τα ξημερώματα της 11 Ιουλίου 2015, πήγε κόντρα όχι μόνο στη συνείδησή της αλλά και στο όραμα που είχε δει λίγο νωρίτερα.

Το απόγευμα και ενώ υπήρχε σε εξέλιξη κοινοβουλευτική ομάδα, είχε φύγει ο κύριος Καμμένος, εκεί που καθόταν στην καρέκλα της είδε ένα όραμα, εμφανίστηκε μπροστά της ο Αγιος Εφραίμ, και της είπε ότι πρέπει να καταψηφίσει! Μάλιστα συμπτωματικά την ώρα που είδε το όραμα έσπασε η καρέκλα της.

 Η κυρία Ξουλίδου θεώρησε σημάδι, το γεγονός πως έσπασε η καρέκλα και πήγε στον κύριο Καμμένο να του μεταφέρει ακριβώς όλα όσα συνέβησαν.

Ο Κύριος Καμμένος της απάντησε πως…

«Είναι σεβαστά όσα σου είπε ο Αγιος Εφραίμ, αρκεί να μην πέσει η κυβέρνηση, αν πέσει η κυβέρνηση θα έχεις να κάνεις με εμένα κι όχι με τον Αγιο».

Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Alpha 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button