ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Μαρία Κίτσου συγκινεί: «Ο πατέρας μου πέθανε από λευχαιμία καλπάζουσα μέσα σε 1,5 μήνα» (video)

Η Μαρία Κίτσου συγκίνησε μιλώντας για τον χαμό του πατέρα της και το πρόβλημα υγείας της μητέρας της.

«Η μητέρα μου έχει ένα πρόβλημα με την όρασή της, αλλά βλέπει κάθε μέρα τη σειρά, ενώ πριν κοιμόταν νωρίς. Είναι πολύ περήφανη. Βλέπει ελάχιστα και δυστυχώς επιδεινώνεται.

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πατέρα μου δεθήκαμε πολύ ως οικογένεια, πολύ περισσότερο από ό,τι ήμασταν πριν.

Ο θάνατος του πατέρα μου έγινε πολύ ξαφνικά, μέσα σε ενάμιση μήνα, από τη γνωστή ασθένεια. Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα, ήταν νέος άνθρωπος. Ήταν λευχαιμία καλπάζουσα.

Θα φροντίσω την υγεία μου, αλλά όχι σε βαθμό τρέλας. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Η μαμά πέρασε μια αντίστοιχη ιστορία με την Ελένη και τις αδερφές της και από εκεί πήρα πολλά στοιχεία.

Ήταν τρεις αδερφές που έμειναν ορφανές από μητέρα, τις μεγάλωσε ο πατέρας τους, ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος.

Οι ηλικίες που είχαν μεταξύ τους οι τρεις αδερφές ταιριάζουν πολύ με τις ηλικίες των κοριτσιών, η μάνα μου ήταν η μικρότερη. Σε χωριό ζούσαν, πήγαιναν στα χωράφια», δήλωσε στο «Πρωινό».nassosblog.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button