ΔΙΑΦΟΡΑ

«Η μητέρα μου “έφυγε” χωρίς να πονάει»: H Σάντρα Βουτσά μιλάει για τις τελευταίες μέρες της μητέρας της

«Η μητέρα μου “έφυγε” χωρίς να πονάει»: H Σάντρα Βουτσά μιλάει για τις τελευταίες μέρες της μητέρας της

Σάντρα Βουτσά: Η κόρη της Έρρικας Μπρόγιερ και του Κώστα Βουτσά μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Οι δηλώσεις τις φιλοξενήθηκαν και στο δελτίο ειδήσεων του γνωστού τηλεοπτικού σταθμού. Η κόρη των δύο μεγάλων Ελλήνων ηθοποιών αναφέρθηκε στα παιδιά χρόνια της, αλλά και για το λόγο που παρηγορείται για το θάνατο της μητέρας της. Η κόρη του Κώστα Βουτσά και της Έρρικας Μπρόγιερ αναφέρθηκε και σε κάτι που θα ήθελε σίγουρα η μητέρα της. Αναλυτικότερα:

Σάντρα Βουτσά για την Έρρικα Μπρόγιερ: «Οι τελευταίες μέρες της ήταν με πολύ γέλιο»

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις της κόρης της Έρρικας Μπρόγιερ: «Αυτό που θυμάμαι από τη μητέρα μου πάρα πολύ έντονα ως παιδί είναι ότι ήμασταν συνέχεια μαζί. Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι δεν πόνεσε καθόλου. Οι τελευταίες της μέρες, που βέβαια δεν ξέραμε ότι είναι τελευταίες, ήταν με πολύ γέλιο. Κάτι που σίγουρα θα το ήθελε, η μητέρα μου, αντί για στεφάνια στην κηδεία, παρακαλώ πάρα πολύ να δοθούν χρήματα στο σπίτι του ηθοποιού ή στο ΤΑΣΕΗ, που είναι το Ταμείο Αλληλοβοήθειας, Ελλήνων Ηθοποιών».

Σάντρα Βουτσά: Βίντεο με τις δηλώσεις της, οι οποίες προβλήθηκαν σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Αξίζει να αναφερθεί ότι η κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ θα πραγματοποιηθεί, τo Σάββατο 11 Ιανουαρίου. Επίσης, η κηδεία της ηθοποιού, θα γίνει στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button