ΔΙΑΦΟΡΑ

Η μητέρα του Ρέμου μιλάει για την Μπόσνιακ: «Μακάρι όλες οι πεθερές να έχουν τέτοιες νύφες» (video)

Η μητέρα του Ρέμου μιλάει για την Μπόσνιακ: «Μακάρι όλες οι πεθερές να έχουν τέτοιες νύφες» (video)

Ο Αντώνης Ρέμος το βράδυ της Τετάρτης έδωσε συναυλία στο Φάληρο και εκεί ήταν και η μητέρα του που μίλησε on camera για τον γιο της και την Υβόννη Μπόσνιακ.

«Πετάω στα σύννεφα σήμερα για τον Αντώνη μου. Ακόμα πιο πολύ πετάω στα σύννεφα που η εγγονή μου έχει το όνομά μου. Ο Αντώνης είναι για μένα ότι είναι για κάθε μάνα το παιδί της. Μαμάκιας δεν ήταν ποτέ. Σε μένα χωράνε μόνο αντράκια, όχι μαμάκηδες. Όταν μου είπε ότι θα παντρευτεί χάρηκα, αυτό ήταν το όνειρό μου. Εξίσου αγαπάω και την Υβόννη, την λατρεύω. Μακάρι όλες οι πεθερές να έχουν τέτοιες νύφες. Το μεγαλύτερο δώρο που μου έχει κάνει ο Αντώνης είναι η εγγονή μου η Ελένη. Ο γιος μου έχει περάσει αρκετά δύσκολα στη ζωή του, αλλά ο Θεός δεν τον άφησε. Όταν πιστεύεις στον Θεό όλα έρχονται. Με τη δική μου προσευχή τα απέκτησε όλα», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

[nassosblog]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button