ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση – Δυστυχώς άσχημa νέα

Πέθανε η γυναίκα που της είχε βάλει φωτιά ο σύζυγός της

Για άγνωστο λόγο και μετά από διαπληκτισμό ο άνδρας, έριξε βενζίνη στην γυναίκα του μπροστά στα μάτια των παιδιών τους και της έβαλε φωτιά.

Νεκρή είναι η 44χρονη γυναίκα την οποία ο 50χρονος άνδρας την είχε περιλούσει με εύφλεκτο υγρό και της είχε βάλει φωτιά στην περιοχή του Ζεφυρίου. Η άτυχη 44χρονη υπέκυψε στα βαριά εγκα΄ύματά της που είχαν απλωθεί σε όλο το σώμα.

To χρονικό της τραγωδίας

Πρόκειται για ένα ακόμη άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, που σημειώθηκε το πρωί της 8ης Ιανουαρίου στο Ζεφύρι. Λίγο πριν τις 8 το πρωί της περασμένης Δευτερας 50χρονος μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη 45χρονη γυναίκα του στο σπίτι τους στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό (πετρέλαιο) και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά.

Το αποτρόπαιο περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια δύο ανήλικων παιδιών, ενώ τα παιδιά ήταν εκείνα που προσπαθούσαν με ό,τι έβρισκαν μπροστά τους να σβήσουν τη φωτιά. «Απορούνε πώς έγινε αυτό το πράγμα. Έπαιρνε ναρκωτικά ο άνθρωπος. Τώρα πώς έγινε αυτό… Είναι 30 χρόνια μαζί. Ήταν ήσυχη οικογένεια, περνάγανε καλά με τα εγγόνια τους. Τώρα το τι έγινε 7 η ώρα το πρωί», περιέγραψε ο ξάδερφος του δράστη μιλώντας στο Mega.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» ωστόσο λόγω της κατάστασής της κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο «Γεώργιος Γεννηματάς» το οποίο διαθέτει Μονάδα Εγκαυμάτων. Χαρακτηριστικό της κρισιμότητα της κατάστασής της το γεγονός ότι έφερε εγκαύματα που αγγίζουν το 90% του σώματος της.

Το διαβάσαμε εδώ dnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button