ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε στον ύπνο της η Μαρία Διαμαντή – Πατέρα, αδερφή του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα και μητέρα 4 παιδιών

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην οικογένεια του γνωστού εφοπλιστή Νικόλαου Πατέρα, ο ξαφνικός χαμός της αδερφής του, Μαρίας Πατέρα, σε ηλικία 56 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Μαρία Διαμάντη, άφησε την τελευταία της πνοή στον ύπνο της, το απόγευμα της Δευτέρας, με τα αίτια του θανάτου της να παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής.

Η Μαρία Διαμάντη ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και είχε παντρευτεί δυο φορές, αρχικά τον τραγουδοποιό Χρήστο Κυριαζή και μετέπειτα τον εφοπλιστή Γιάννη Ξυλά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρήστος Κυριαζής έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου ένα μήνα και η Μαρία Πατέρα είχε βρεθεί στην κηδεία του.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η Μαρία Διαμαντή – Πατέρα

πηγη hairt.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button