ΔΙΑΦΟΡΑ

Η νύφη της φωτογραφίας πέθανε από καρκίνο – 2 χρόνια μετά ξαναβλέπουν την εικόνα και παθαίνουν σοκ

Η νύφη της φωτογραφίας έχασε την μάχη με τον καρκίνο και ο θάνατός της βύθισε σε θλίψη τον άνδρα της. Μετά από χρόνια ανακάλυψαν κάτι σοκαριστικό.

Αυτή είναι μια πραγματική ιστορία αγάπης, απώλειας και απίστευτου πεπρωμένου. Μετά από 2 χρόνια μια φωτογραφία έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού και αυτή που θα δείτε εδώ, έκρυβε μια τρομακτική αλήθεια για 30 χρόνια.

Μέρες μόλις πριν τον γάμο του Ντέιβ και της Έρικα Λέισι, η Έρικα διαγνώστηκε με μια σπάνια και επιθετική μορφή λεμφώματος. Πέθανε σε ηλικία 30 ετών. Ο Ντέιβ έγινε ένας συντετριμμένος χήρος που βασιζόταν στις φωτογραφίες της κάμερας της Ντέιβ. Κλέφτες μπήκαν στο σπίτι του Ντέιβ .

Έκλεψαν το Xbox του, ακριβά κοσμήματα, ηλεκτρικά είδη και το χειρότερο, την κάμερα της Έρικα . “Δεν φαινόταν δίκαιο, γιατί μετά από όλα αυτά που περάσαμε, το να χάσω αυτά ήταν σαν κλοτσιά στο στομάχι”, είπε.

Πάνω από 300 πολύτιμες λήψεις της Έρικα και της κοινής τους ζωής είχαν χαθεί. Η κάμερα είχε φωτογραφίες ακόμη και από την κηδεία της. Ο Ντέιβ ήξερε ότι δεν θα τις ξανάβλεπε.

Ένα χρόνο αργότερα, συνέβη μια άσχετη διάρρηξη και οι αστυνομικοί βρήκαν 20 αποδείξεις αντικειμένων από ένα τοπικό ενεχυροδανειστήριο, μία από τις οποίες ήταν για μια κάμερα. Όταν η αστυνομία πήγε στο ενεχυροδανειστήριο, βρήκε την εν λόγω κάμερα, την άνοιξε και έψαξε τις φωτογραφίες.

Όσο περισσότερο τις κοιτούσαν, συνειδητοποιούσαν ότι η κάμερα είχε ξεχωριστή σημασία – ειδικά όταν είδαν τις φωτογραφίες του γάμου και της κηδείας. Η αστυνομία δεν είχε ονόματα για να την επιστρέψει στον νόμιμο ιδιοκτήτη της, αλλά αναγνώρισαν έναν καφέ τοίχο και ένα δέντρο σε μία από τις φωτογραφίες.

Όταν πήγαν στην γειτονιά που τραβήχτηκε η φωτογραφία, βρήκαν και αναγνώρισαν τον Ντέιβ. Ο Ντέιβ είχε ξεγράψει την κάμερα από το μυαλό του και αρχικά νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα. Αλλά όταν είδε το λουρί της, το οποίο είχε φτιάξει η ίδια η Έρικα πριν πεθάνει, ήταν σίγουρος.

πηγη Athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button