ΘΑΥΜΑΤΑ

Η Παναγία δεν άφησε νέο προσκυνητή να ασπαστεί την εικόνα της

Η Παναγία δεν άφησε νέο προσκυνητή να ασπαστεί την εικόνα της (Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός) Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ μιλάει για τα βιώματα και τις εμπειρίες του από το μακάριο Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό σε ειδική εκδήλωση που έλαβε μέρος στην Αθήνα.

Ο Γέροντας Εφραίμ περιγράφει την ιστορία της απόκτησης της θαυματουργικής εικόνας της Παναγίας της Παντάνασσας από τον μακαριστό Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό καθώς και μερικά περιστατικά που φανερώνουν την Χάρη της Παναγίας.

Ένα από αυτά είναι και αυτό με νέο προσκυνητή που πήγε να ασπαστεί την εικόνα της Παναγίας, αλλά η Κύρια Θεοτόκος δεν τον άφησε διότι ο νέος αυτός ασχολούταν με τη μαγεία. Το γεγονός αυτό έγινε αφορμή ο νέος να έρθει σε μετάνοια και να αλλάξει τρόπο ζωής. Περιστατικό που θυμίζει το αντίστοιχο με την Οσία Μαρία την Αιγυπτία.

Πηγή: ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button