ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

Η Παναγία η Τσαμπίκα στην Ι.Μ. Ταμασού (ΦΩΤΟΣ)

ROMFEA.GR | Με κατάνυξη, συγκίνηση αλλά και μεγαλοπρέπεια υποδέχθηκαν κλήρος και λαός της ενορίας του Παλαιομετόχου αλλά και εκατοντάδες πιστών το ιερο και θαυματουργό εικόνισμα της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζόμενης Τσαμπίκας απο την Ρόδο.

Την ιερά εικόνα μετέφερε ο ΣεβασμιώτατοςΜητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος και την υποδέχθηκε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας στον Ιερό Ναό Παναγίας Οδηγητρίας στο Παλαιομέτοχο χθες στις 18 Νοεμβρίου 2017 και η ώρα 5:00μμ.

Αφού προηγήθηκε πομπή προς τον ιερό Ναό παιανίζοντας εμβατήρια η φιλαρμονική της Ιεράς Μητροπόλεως και συνοδεία πλήθος κόσμου ακολούθησε δέηση και εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ. Κυρίλλου και συνχοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής.

 

tsampika-1

tsampika-2

 

 

tsampika-3

tsampika-4

tsampika-5

tsampika-6

tsampika-7

 

 

tsampika-8

 

tsampika-9

tsampika-11

tsampika-12

tsampika-13

tsampika-14

tsampika-15

tsampika-16

tsampika-17

 

πηγη romfea.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button