ΔΙΔΑΧΕΣ

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

Καποτε ενας υπαλληλος ενος μεγαλου υπερκαταστηματος προσπαθουσε να βγαλει ενα λεκε απο την βιτρινα,και δωστου μια ωρα ετριβε την βιτρινα και ετριβε και ξανατριβε την βιτρινα,την ξανατριβε…τιποτε. Δεν εφευγε ο λεκες.

Ενας μεγαλος λεκες στο κεντρο της βιτρινας. Η βιτρινα πρεπει να ειναι καθαρη,για να παρουσιαζει ωραια εικονα στο καταστημα. Μα αυτος ο λεκες επρεπε να φυγει,και δωστου ο υπαλληλος,σαπουνι,νερο,να τριβει να σκουπιζει να πλενει αλλα ο λεκες δεν εφευγε.

Καποια στιγμη περναει ενα γεροντακι και του λεει…”Καλο μου παιδι μην κουραζεσε,για πηγαινε και απο μεσα…πηγαινε και απο μεσα” Μολις παει απο μεσα τριβει και εφυγε αμεσως ο λεκες.

Ναι μπορει απο εξω να ειμαστε να ειμαστε κουκλα,να μοιαζουμε ομορφοι,κυριοι,καθως πρεπει,αλλα ο λεκες ειναι απο μεσα,οι λεκεδες μας ειναι απο μεσα. Τα μεσα μας πρεπει να αλλαξουμε,τα μεσα μας πρεπει να καθαρισουμε.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ. ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΑΡΑ Η ΨΥΧΗ. ΚΑΛΩΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ,ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ”ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΣ” ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.

ΤΟ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button