ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πρώτες ελλείψεις στα ράφια των σούπερ μάρκετ έφτασαν – Δείτε σε ποια προϊόντα

2240

 

Οι πρώτες ελλείψεις στα ράφια των σούπερ μάρκετ και σε επώνυμα προϊόντα, όπως…
ζυμαρικά, ρύζι, κονσέρβες αλλά και κρέας, έκαναν την εμφάνιση τους εξαιτίας κυρίως των αυξημένων αγορών στις οποίες προχώρησαν οι καταναλωτές τις προηγούμενες ημέρες, των περιορισμένων αποθεμάτων που υπήρχαν σε κάποια είδη και φυσικά εξαιτίας της τραπεζικής αργίας.

Παράγοντες της αγοράς κρούουν των κώδωνα του κινδύνου καθώς οι γραφειοκρατικές διαδικασίες της Επιτροπής Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών προκαλεί ανησυχία για ελλείψεις μεγαλύτερης έκτασης για εισαγόμενα προϊόντα.

Το λιανεμπόριο υπό τον κίνδυνο η εγχώρια βιομηχανία να μην μπορέσει τις επόμενες εβδομάδες να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών και κατ’ επέκταση των αλυσίδων σούπερ μάρκετ, έχει  βγάλει από τα συρτάρια του το Plan B.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό σπεύδουν να στοκάρουν αυτή τη στιγμή ότι εμπόρευμα μπορεί να τους παράσχει η εγχώρια βιομηχανία, αναζητούν αποθηκευτικούς χώρους ενώ έχουν προχωρήσει σε συμφωνίες με προμηθευτές από το εξωτερικό προκειμένου οι τελευταίοι να παράξουν για λογαριασμό τους προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Πάντως η κατανάλωση έσπασε όλα τα ρεκόρ καταγράφοντας αύξηση 30%, με τα προϊόντα κρέατος, ζυμαρικών, γαλακτοκομικών, οσπρίων και ειδών προσωπικής υγιεινής να είναι στις πρώτες θέσεις των αγορών των καταναλωτών.

πηγη tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button