ΔΙΑΦΟΡΑ

Η σκληρή μάχη της ηθοποιού Ελισάβετ Ναζλίδου με τον καρκίνο, το μοναχικό τέλος στα 64 της και το τελευταίο αντίο

Ελισάβετ Ναζλίδου: Η καριέρα και ιστορία ζωής μιας από τις πιο γνωστό Ελληνίδες ηθοποιός

Πρόκειται για μια ηθοποιό που άφησε την δίκη της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, που δυστυχώς όμως η μάχη με την ασθένεια της… την έκανε να φύγει νωρίς από την ζωή.

Η Ελισάβετ Ναζλίδου έγινε γνωστή και αγαπήθηκε από το κοινό, κυρίως από τους ρόλους της στις σειρές  «Η αίθουσα του θρόνου», «Λίτσα.com», «Δόκτωρ Τζούλια και Μις Χάιδω» και «Τύχη Βουνό».

Είχε εμφανιστεί και σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως οι «Γυναίκες Δηλητήριο» (1993) του Νίκου Ζερβού, με πρωταγωνιστές τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Βλάση Μπονάτσο, Νάντια Μουρούζη, και η «Επιστροφή» (2007) του Βασίλη Δούβλη.

Η υποκριτική καριέρα της Ελισάβετ Ναζλίδου σε θέατρο και τηλεόραση

Η αγαπημένη ηθοποιός, εκτός από την τηλεόραση, είχε έντονη παρουσία και στο θέατρο. Με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος συνεργάστηκε για 15 χρόνια, με πρώτη της εμφάνιση το 1974 στον

«Αγαπητικό της βοσκοπούλας». Είχε εμφανιστεί επίσης και σε πολλές ακόμη θεατρικές σκηνές, τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια.

Η Ελισάβετ Ναζλίδου πάλεψε γενναία επί τέσσερις μήνες με τον καρκίνο, αλλά τελικά άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 64 ετών.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησαν μέσω Facebook η ξαδέλφη της, Σμαρώ Κατσαβούνη, και ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης, συνοδεύοντας τις αναρτήσεις τους με συγκινητικά μηνύματα.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button