ΔΙΑΦΟΡΑ

Η τελευταία επιθυμία ενός αγοριού οδήγησε τους γιατρούς του να κάνουν το πιο συγκινητικό πράγμα

Το μικρό σώμα που βρίσκεται στο φορείο, ανήκει σε έναν μικρό 11χρονο ήρωα από την Κίνα, τον Liang Yaoyi.Ο Liang, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, ήθελε να γίνει γιατρός. Το όνειρό του ήταν να μπορεί να σώζει ζωές.

Τελικά ούτε ο θάνατος δεν τον εμπόδισε από το να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Η ανιδιοτέλεια και η αγάπη για τον συνάνθρωπο του καθρεπτίζεται στην τελευταία του επιθυμία. Λίγο πριν πεθάνει είπε στους γονείς του, ότι αν ο ίδιος δεν καταφέρει να ζήσει, να δωρίσουν τα όργανά του, έτσι ώστε να μπορέσουν να ζήσουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι.

Τους είπε: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κάνουν σημαντικά πράγματα στον κόσμο. Είναι σπουδαίοι, και θέλω και εγώ να είμαι ένα σπουδαίο παιδί» Τ ην ώρα που το άψυχο σώμα του μικρού Liang μεταφέρεται στο χειρουργείο για να του αφαιρεθούν τα όργανα, οι γιατροί παρατάσσονται και υποκλίνονται για να τιμήσουν αυτή την όμορφη και ηρωική ψυχή.

Πράξεις σαν κι αυτή πρέπει να γράφονται συζητούνται αλλά πάνω απο όλα πρέπει να μάς γίνουν μάθημα.

Τελικά ο μικρούλης Liang ήταν κάτι περισσότερο από σπουδαίος.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button