ΔΙΑΦΟΡΑ

«Η τιμωρία των φυλακών»: Παιδόφιλος που βίασε βρέφος 3 μηνών – Βρήκε τον πιο φρικτό θάνατο στο κελί του

Όσα χρόνια και αν περάσουν, ο νόμος της φυλακής φαίνεται να ξεπερνάει τον κανονικό νόμο, μιας και ένας παιδόφιλος βρήκε τραγικό θάνατο.

Ένας διαβόητος Βρετανός παιδεραστής βρέθηκε νεκρός στο κελί του αφότου δολοφονήθηκε από συγκρατούμενούς του. Μόλις τέσσερις μήνες μετά την 24χρονη ποινή του, ο James King, ο οποίος καταδικάστηκε για το βιασμό ενός μωρού τριών μηνών, ανέφερε ότι δεν άντεχε την πίεση που δεχόταν από τους άλλους κρατούμενους, οι οποίοι συνήθως περιφρονούν τους παιδόφιλους.

Μοιραζόταν το υλικό στο διαδίκτυο

Ο King βίαζε το μωρό και στη συνέχεια μοιραζόταν το υλικό με ένα δίκτυο παιδεραστών στο ίντερνετ. Ο King βρέθηκε λιπόθυμος στο κελί του. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου πέθανε δύο ημέρες αργότερα. Αρχικά υπήρχε η υποψία ότι ο άντρας που μοιραζόταν το ίδιο κελί με τον King μπορεί να είχε συμμετάσχει στη δολοφονία του, αφού τη στιγμή που βρέθηκε νεκρός από τους φρουρούς, εκείνος φορούσε το ρολόι του King και είχε πάνω του αίματα. Η αστυνομία δεν πιστεύει πως ο συγκρατούμενός του είναι υπεύθυνος για το θάνατο του King. Δύο σημειώσεις αυτοκτονίας βρέθηκαν στο κελί του King ενώ οι λεπτομέρειες των σημειώσεων δεν έγιναν γνωστές.

Ο Cona Ellis, ο συγκρατούμενος στο ίδιο κελί με τον King, είναι το άτομο που ειδοποίησε τους φρουρούς, ο οποίος δήλωσε στην αστυνομία ότι κοιμόταν και είχε ξυπνήσει από παράξενους θορύβους. Ο Ellis είπε στον υπάλληλο του σωφρονιστικού συστήματος Mike Simmonds ότι πίστευε πως ο King είχε αυτοκτονήσει.

Οι παιδόφιλοι γίνονται συχνά στόχος από τους άλλος τρόφιμους των φυλακών. Ένας άλλος κρατούμενος, ο John Denham, είπε στο δικαστήριο ότι οι τρόφιμοι είχαν απειλήσει να χύσουν ζεστό νερό πάνω στον King και να του μαυρίσουν το ένα ή και τα δύο του μάτια. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο King βρέθηκε κρεμασμένος. Δεν είναι γνωστό πώς ή γιατί ο συγκρατούμενός του ήταν καλυμμένος με το αίμα του.

Οι πολυεθνικές οργανώσεις συνεργάζονται για να διεισδύσουν στις σπείρες παιδεραστών. Αυτό συχνά περιλαμβάνει τη συμμετοχή της INTERPOL.

Πολλοί παιδεραστές ανταλλάσσουν παιδική πορνογραφία στο σκοτεινό διαδίκτυο. Ο σκοτεινός ιστός πιστεύεται ότι έχει διευκολύνει τους παιδόφιλους να μοιράζονται υλικό μεταξύ τους. Χάρη σε αυτόν έχει σημειωθεί ακόμη και αύξηση της εμπορίας ανθρώπων.

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button