ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Τραγωδία στην Λακωνία : Έχασαν δυο παιδιά σε ένα λεπτό σε δυστύχημα

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους ένα ΙΧ και ένα φορτηγό

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Λακωνία, με δυο αδέλφια να βρίσκουν τραγικό θάνατο στην άσφαλτο. Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λακωνίας με την ξαφνική είδηση του θανάτου δύο αδερφών 33 και 36 χρονών σε θανατηφόρο  τροχαίο στην περιοχή ”Μολάους”. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης επί της Εθνικής οδού μεταξύ Βλαχιώτη και Μολάων, στο ύψος της διασταύρωσης προς Γλυκόβρυση στη Μακρυνάρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο νέοι άνθρωποι.

Σύμφωνα με το «lakonikos.gr», το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους ένα ΙΧ αυτοκίνητο κι ένα φορτηγό όχημα. Την ώρα του δυστυχήματος το οδόστρωμα ήταν βρεγμένο λόγω βροχόπτωσης. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα δύο αδέρφια, κατευθυνόταν από την Εθνική Οδό Σπάρτης προς Μολάους ενώ το φορτηγό είχε ξεκινήσει από Μολάους προς Βλαχιώτη.

Οι δηλώσεις του Αντιδήμαρχου Μονεμβασιάς για το τροχαίο:

«Έφυγαν δύο νέα παιδιά. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης. Ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, που έχει καταγωγή από τους Μολάους και γνώριζε τα αδικοχαμένα παλικάρια μιλώντας για τον Νίκο και τον Παναγιώτη, ανέφερε συγκινημένος:

«Ήταν καλά παιδιά. Όταν το μάθαμε πάθαμε σοκ. Γιατί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Είναι άδικο! Και προέρχονται από μία οικογένεια μαχητών. Είχε καρκίνο ο Νίκος πριν κάποια χρόνια και βγήκε νικητής! Τι να πω…; Σκέφτομαι την οικογένειά τους.. τι τους βρήκε». «Ήταν πολύ αγαπημένα αδέρφια και πήγαιναν παντού μαζί! Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο», είπε στο newsit.gr κάτοικος των Μολάων που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει την ασύλληπτη τραγωδία.

«Ο δρόμος αυτός είναι πολύ επικίνδυνος, ειδικά όταν υπάρχουν βροχοπτώσεις. Δεν ξέρω αν πρόκειται για κάποια κακοτεχνία. Είναι ταχείας κυκλοφορίας και παρά το γεγονός ότι έχει σαμαράκια για να κόβουν τα οχήματα αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες», πρόσθεσε. «Πραγματικά δεν μπορώ και δεν θέλω να σκεφτώ πώς θα είναι τώρα οι γονείς τους. Έχασαν και τα δύο τους παιδιά. Δεν έχουν πλέον κανέναν άλλον στο κόσμο. Είχαν μόνο τον Νίκο και τον Παναγιώτη τους», κατέληξε η γυναίκα. πηγη i-diakopes.gr

Ναταλία Γερμανού – Ηλίας Ψινάκης: Η άγνωστη ιστορία για τη μέρα που πέθανε ο Φρέντυ Γερμανός

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού. Με αφορμή την αυριανή του εμφάνιση στο X-Factor, ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε στο πλατό του “Καλύτερα δε γίνεται” και μέσα σε όλα όσα είπαν, αναφέρθηκαν και στον Φρέντυ Γερμανό που υπήρξε καλός του φίλος.

Πιο αναλυτικά, με αφορμή τη σημερινή επέτειο από τον θάνατο του πατέρα της Ναταλίας Γερμανού, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως εκείνη τη μέρα, ο Ηλίας Ψινάκης είχε τηλεφωνήσει στον τότε σύζυγό της Πέτρο Ίμβριο για να δει πως είναι. Όταν ο Ηλίας Ψινάκης έμαθε πως η παρουσιάστρια δεν ήταν καλά, πήρε τον Σάκη Ρουβά και πήγε στο σπίτι της,

Μάλιστα, η Ναταλίας Γερμανού αποκάλυψε πως ο Ηλίας Ψινάκης έμεινε μαζί της μέχρι το πρωί μέχρι να καταφέρει να την κάνει να γελάσει και αυτό είναι κάτι που της έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη της.

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button