ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Τραγωδία της όμορφης Τζίνας Φοιτήτρια Οδοντιατρικής Που Σκοτώθηκε, Πέφτοντας Από Γκρεμό 50 Μέτρων στη Θεσσαλονίκη

Συγκλονισμένοι όσοι γνώριζαν την πανέμορφη 20χρονη Τζίνα Βογιατζή, φοιτήτρια Οδοντιατρικής στη Θεσσαλονίκη, η οποία παράλληλα εργαζόταν ως μοντέλο, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως μια απλή βόλτα με το σκύλο της κατέληξε σε τραγωδία…

Η 20χρονη έχασε τη ζωή της, ενώ είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, στα παλαιά λατομεία Παλαιοκάστρου, στην Θεσσαλονίκη. Το πτώμα της νεαρής κοπέλας εντόπισε περιπατητής, κατακρεμνισμένη από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, κι ενημέρωσε την Αστυνομία.

Στο χέρι της κρατούσε ακόμα του λουρί του σκύλου της, το οποίο βρέθηκε στο χώρο. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική αυτοψία, έφερε θλαστικές εξωτερικές, κακώσεις στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ και τα ευρήματα κατά την εξερεύνηση του χώρου- με τα έως τώρα δεδομένα- συγκλίνουν στην εκδοχή του «ατυχηματικού θανάτου».

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα πιο λαμπερά πράσινα μάτια και αυτό το υπέροχο χαμόγελο» Μάλιστα, το πρακτορείο μοντέλων, με το οποίο συνεργαζόταν, μαζί με την τραγική αναγγελία του αιφνίδιου θανάτου της, τήν αποχαιρέτησε με δύο φωτογραφικές τις στιγμές…

«Καλό ταξίδι Τζίνα. Είμαστε συγκλονισμένοι με το ξαφνικό χαμό της Τζίνας μας… Η βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο ήταν μοιραία.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα πιο λαμπερά πράσινα μάτια και αυτό το υπέροχο χαμόγελο της. Κουράγιο Δήμητρα & Σταύρο… Η σκέψη μας είναι μαζί σας…», έγραψε το πρακτορείο μοντέλων TEAM modelmanagement στα social media.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button