ΔΙΑΦΟΡΑ

Κάτια Νικολαΐδου – Ραγίζει καρδιές η τελευταία ανάρτηση που έκανε μήνες πριν: «Έχασα την αγάπη, τη σταθερότητα, το στήριγμα μου»

Απρόσμενα σήμερα, Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023, η Κάτια Νικολαϊδου απεβίωσε σε ηλικία 58 ετών βυθίζοντας τόσο τον καλλιτεχνικό χώρο όσο και ευρύτερα την κοινωνία στη θλίψη.

Μια είδηση που έκανε γνωστή ο αδελφό της αείμνηστης ηθοποιού, Τάκης Νικολαΐδης μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κάτια Νικολαΐδου είχε αποφασίσει να απέχει τους τελευταίους μήνες από τα social media και η τελευταία της ανάρτηση έμελλε να είναι στην παραμονή της χρονιάς που διανύουμε, του 2023. Μια δημοσίευση που έκλεινε με ευχές για μια… καλή χρονιά.

«Το ‘22 ήταν η χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη, τη Σταθερότητα, το Στήριγμα μου. Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου. Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές, κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω. Πήρα καμβά και πινέλα και άρχισα χωρίς να ξέρω τι κάνω! Το χέρι μου πήγε από μόνο του» είχε γράψει χαρακτηριστικά η Κάτια Νικολαΐδου στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε μια εικόνα από τον πίνακα που είχε με μεράκι δημιουργήσει.

«Και κάπως έτσι έφτιαξα το δέντρο της ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ότι και να συμβεί θα ανθίζει χρυσοκόκκινα κ φωτεινά! Από επιλογή! Ευχή μου για τον καινούργιο χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!! Να κάνουμε το ακατόρθωτο κατορθωτό!!!! Το δέντρο μας να ανθίζει και ν’ ανθίζει και ν’ ανθίζει!».

«Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!! Καλή Χρονιά!!!! Σας γλυκοφιλώ» κατέληγε η Κάτια Νικολαΐδου στο τελευταίο της διαδικτυακό μήνυμα περίπου 11 μήνες πριν, στις 30 Δεκεμβρίου 2022, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button