ΔΙΑΦΟΡΑ

Πάτρα: Μάνα και κόρη έφυγαν από τη ζωή μέσα σε ένα μήνα

Θλίψη στην Πάτρα λόγω του θανάτου της Δήμητρας  Κανελλοπούλου το γένος Στεμπίλη η οποία “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών και κηδεύτηκε την περασμένη Πέμπτη στην Καρυά Αχαϊας. Η Τούλα Κανελλοπούλου είχε χάσει στις 6 Αυγούστου την 41χρονη κόρη της Μαριάνθη, καθηγήτρια μουσικής. H oποία πάλεψε τρία χρόνια με τον καρκίνο.

Η Δήμητρα Στεμπίλη – Κανελλοπούλου, γεννήθηκε στην Κάτω Αχαγιά, σπούδασε στην Ακαδημία ως δασκάλα δημοτικής εκπαίδευσης και διετέλεσε δασκάλα σε πολλά σχολεία της περιφέρειας  με τις δυο τελευταίες θέσεις να είναι στο 12ο Δημοτικό και το 5ο Δημοτικό της Πάτρας, από το οποίο και συνταξιοδοτήθηκε.

Ήταν παντρεμένη με τον Δημήτρη Κανελλόπουλο, επίσης βραβευμένο με χρυσό μετάλλιο αιμοδότη του Συλλόγου με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, τον Αντώνη και την Μαριάνθη. Είχε αποκτήσει τρία εγγόνια, τον Δημήτρη, την Αγγελική και τον Ανδρέα. Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής: «Την ευχαριστούμε για όλα όσα έκανε και πρόσφερε στον Σύλλογο μας και ευχόμαστε ολόψυχα την εξ ύψους παρηγορία στην οικογένεια της».

πηγη thebest.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button