ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιερά Αγρυπνία για τον Όσιο Παΐσιο στη Σουρωτή με τον Αρχιεπίσκοπο (ΦΩΤΟΣ)

Σουρωτή, Χρήστος Καναρόπουλος

 

Με ιεροπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη και με τη συμμετοχή χιλιάδων ευλαβών προσκυνητών ξεκίνησε ο εορτασμός της μνήμης του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

 

Στους φετινούς εορτασμούς προεξάρχη ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και

 

πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, πλαισιούμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, τον οικείο Ποιμενάρχη, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Νικόδημο και τον Πρωτοσύγκελλο της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Συμεών Βολιώτη.

 

Ο Μακαριώτατος έφθασε το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Μαΐου στην Ιερά Μονή και έγινε δεκτός από την Ηγουμένη Γερόντισσα Φιλοθέη και την αδελφότητα της Ι. Μονής και στις 8 ξεκίνησε η Ιερά Αγρυπνία χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου.

18891

 

 

18892

18893

18894

18895

πηγη mimoupeisgr.blogspot.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button