ΔΙΔΑΧΕΣ

Ηγούμενος Εφραίμ: ”Ο Γέροντας Ιωσήφ μου είχε πει ότι θα εξαφανιστεί το ρευστό χρήμα”

Ηγούμενος Εφραίμ: ''Ο Γέροντας Ιωσήφ μου είχε πει ότι θα εξαφανιστεί το ρευστό χρήμα''

 

Μια συγκλονιστή αποκάλυψη έκανε ο Ηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Γλυφάδας με θέμα “Ο πόλεμος με τους λογισμούς”.

Ο Ηγούμενος Εφραίμ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε σε πολλά θαύματα των σύγχρονων Γερόντων της πίστεως μας.

Μετάξυ άλλων ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου ανέφερε: “Πριν από 19 χρόνια περίπου επισκέφθηκα τον δικό μας Γέροντα Ιωσήφ στο Ησυχαστήριο του, ήταν προσευχόμενος και δεν το ενόχλησα για είκοσι λεπτά στάθηκα πίσω του. Μόλις συνήλθε μου λέει: Παιδί μου, εγώ δεν θα προλάβω, εσείς όμως θα προλάβετε! Θα έρθει η ώρα που θα εξαφανιστεί το ρευστό χρήμα από την Ελλάδα”.

“Ορίστε τα βλέπουμε αυτά σήμερα και διερωτάτε κανείς σήμερα, ήταν οικονομολόγος αυτός ο γέροντας; Μέχρι δευτέρα δημοτικού πήγε, όμως αυτοί οι γέροντες έβλεπαν μακριά γιατί καθάρισαν τον νουν τους από τους λογισμούς”, πρόσθεσε ο Ηγούμενος Εφραίμ.

πηγη http://orthodoxia.blogy.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button